Autotransport


Heeft u een voertuig gekocht en wilt u die vervoeren naar de locatie van uw keuze? Een van de specialiteiten van Jarts BV is nationaal en internationaal auto transport. Ook vervoeren wij motoren, caravans, busjes, campers en bij voorbeeld heftrucks, kleine shovels of graafmachines

Voordelige kwaliteit en snelheid

Onze opdrachtgevers zijn garagehouders ,lease maatschappijen en particulieren. Door de mogelijkheid tot combinatietransport en ons veelzijdige wagenpark kunnen wij kwaliteit en snelle levertijden garanderen en de prijs toch aantrekkelijk houden.

Soorten transport

Of u nu 1 auto wilt transporteren meerdere, nieuw, tweedehands of met schade. Het kan allemaal geregeld worden door ons uitgebreide wagenpark en de ervaring van onze chauffeurs. De landen waarbij de meeste ervaring ligt zijn Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Andere landen op aanvraag.

Vervoer door eigen wagenpark

In tegen stelling tot veel concurrenten beschikken wij over een eigen wagenpark, hierdoor zijn wij instaat de kwaliteit te leveren die u ook mag verwachten. Bovendien is het voor u voordeliger doordat er niet nog een andere partij tussen zit. Autotransport gebeurt professioneel en naar uw wensen.

Bel of mail ons voor vrijblijvend advies